Drift og Support

Blueprint kan varetage den daglige drift og vedligeholdelse af servere, PC’er og netværk i jeres virksomhed.

Vi vedligeholder og supporterer efter behov. Uanset om I har egne IT-folk, som har brug for støtte til bestemte opgaver, eller vi skal varetage den komplette drift og vedligeholdelse af jeres IT.

Vi udfører løbende vedligeholdelse, så I kan arbejde trygt, velvidende at jeres IT systemer fungerer optimalt.

Naturligvis tilbyder vi også brugersupport, både on-site og via vores brugervenlige fjernsupport system.

Netværk

Netværket er rygraden i virksomhedens IT-infrastruktur. Næsten alle computere på arbejdspladsen indgår i dette netværk. Derfor er det vigtigt at arbejdsstationer, routere, switche og servere fungerer optimalt. Vi leverer skræddersyede netværksløsninger til små og mellemstore virksomheder.

Derudover kan vi sørge for, at medarbejdere får større mobilitet i deres daglige arbejde, f.eks. ved etablering af en VPN forbindelse, der muliggør at medarbejderen har adgang til virksomhedens netværk fra sin bærbare eller hjemmefra, hvis bare der er adgang til internettet.

Sikkerhed

I dag er de fleste dokumenter og arbejdsgange blevet digitaliseret og næsten alle opgaver løses på computer. Men med denne digitalisering følger visse risici.

Blueprint kan være med til at mindske disse risici og sikre, at din virksomheds data er sikret mod eventuelle sikkerhedstrusler, såsom hackerangreb, virus, malware, cryptolockere, spam og spyware.

En sikkerhedsløsning tager udgangspunkt i en gennemgang af dine nuværende IT-systemer, hvor vi vurderer alle aspekter vedrørende netværk, antivirus-software, firewall, backup og sikring af følsomme informationer og dokumenter.

Typiske løsninger på sikkerhedstrusler er automatiseret overvågning af servere, PC’er, mailsystem og netværk, optimering og opdatering af sikkerhedscertifikater og automatiseret backup, samt installation og optimering af antivirus software og firewalls.

Vi bestræber os på at optimere eksisterende installationer og etablere løsninger, der er enkle, men funktionelle, og som er til mindst mulig gene for dit arbejde.

Blueprint har mange års erfaring med udarbejdelse af sikkerhedsløsninger til vidt forskellige brancher. Vi ser frem til at hjælpe dig til en løsning som ikke bliver en klods om benet.

Telefoni

Flere og flere virksomheder integrerer kommunikations og IT løsninger. Det skyldes ikke mindst de store fordele, der er ved at skifte til IP-telefoni.

Et moderne telefonsystem sikrer, at kommunikationen forløber glat og effektivt, så kunder ikke ringer forgæves, og det er let at få fat i den rette person ved første opkald.

Moderne telefonsystemer er nemme at benytte og kan udbygges med voice-mail, speed dial, callback funktioner samt unified messaging.

Vi har mange års erfaring med oprettelse, vedligeholdelse og servicering af telefonsystemer, og kan levere skræddersyede løsninger i alle størrelser. 

Webdesign

Vi leverer web-løsninger i alle størrelser – alt fra enkeltmandsfirma websites til store CMS løsninger. Vi har mange års erfaring med web-udvikling til forskelligartede brancher og formål.

Et nyt website kan være en komplet ny løsning med opdatering af den grafiske identitet eller blot en “overhaling” af den eksisterende side. Omfanget og forløbet afdækker vi i fællesskab på et indledende møde.

Resultatet er et website, der lever op til gældende standarder og som du til enhver tid kan redigere via vores overskuelige redigeringsmodul.

Luk menu

Create a Support Ticket