Om os

Blueprint er et IT-konsulenthus, der siden 1995 har leveret totalløsninger og rådgivning til små og mellemstore virksomheder.

Vi varetager opgaver indenfor et bredt spektrum af IT – hardware, software, netværk, support, servere, hosting, sikkerhed, webudvikling, cloud og Exchange løsninger.

Hos Blueprint analyserer vi din IT-installation og får det overblik over systemets styrker og svagheder, som du måske selv mangler. Baseret på dette kan vi sammen udarbejde en strategi for investeringer og vedligeholdelse, opdatering og support af eksisterende installationer.

Vi holder til på Frederiksberg, men alle vores konsulenter er kørende, og vi løser opgaver for kunder i hele Danmark og udlandet.

Mission og værdier

Beslutninger om IT, og dermed dine data, er en tillidssag. Derfor er et tæt samarbejde essentielt, så du kan være tryg ved at overlade dine IT behov til os. Et tæt samarbejde betyder, at vi kan få et grundigt indblik i din arbejdspraksis, således at vi kan levere skræddersyede løsninger, der både er velfunderede, realistiske og passer til dit budget.

Det er vigtigt for os, at der er klarhed omkring de produkter og den service vi leverer. Derfor gør vi en dyd ud af klare udmeldinger med et minimum af komplicerede tekniske forklaringer, så du altid ved, hvor du står i processen.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, men fornyer os til stadighed. Vi er ikke bundet til specifikke hardware eller software leverandører, men anbefaler altid den løsning, der bedst tilgodeser din virksomheds behov. 

Miljø

IT skal være et redskab, der er med til at effektivisere og formindske ressourcespild. Det betyder, at vi har fokus på at vælge produkter, der belaster miljøet mindst muligt, og som har et fornuftigt pris/ydelses forhold. Hvis du har en miljøpolitik, sørger vi for, at de IT løsninger vi leverer, opfylder den.

Vi hjælper dig også med at bortskaffe dit brugte IT udstyr på forsvarlig og sikker vis, så det ikke belaster miljøet.

Luk menu

Create a Support Ticket