Cloud

Lad Blueprint optimere jeres cloud-strategi. Vi navigerer jer gennem skyerne – og finder jeres rigtige løsning

Microsoft 365 er omdrejningspunktet for de fleste cloud-løsninger, men kan ikke stå alene. Vi sikrer, at I får en løsning, hvor sikkerhed er tænkt ind i alle skridt på vejen.

Security

IT-sikkerhed er en kontinuerlig proces, der kræver et omhyggeligt samspil af overvågning og opdatering af teknologi, processer og software.

Lad os hjælpe jer til bedre IT-sikkerhed. Det er en af vores kernekompetencer.

Skalerbar IT-arkitektur

Vi tager altid en grundig og personlig tilgang til opgaverne, der bunder i høj faglighed og et indgående kendskab til den enkelte kundes behov. 

Uanset om I har behov for rådgivning om et konkret IT-projekt eller søger en dedikeret partner til den løbende drift og support, kan Blueprint være jeres betroede rådgiver eller simpelthen jeres IT-afdeling. 

Blueprint har eksisteret siden 1995 og har sit udspring i life science. I dag dækker vi brancher som biotech, pharma, produktion, salg, service og rådgivning.  

Hos mange klienter er vi med fra starten. Vores løsninger er altid langsigtede og skalerbare – fra idé til børsnotering – og videre derfra.

Cloud

Vi drifter og supporterer både cloud og private cloud løsninger. Fordelen ved cloud løsninger er, at samarbejde med kolleger og kunder forenkles på tværs af grænser og virksomheder. Lad Blueprint hjælpe dig med at finde den rigtige løsning.

Sikkerhed

IT-sikkerhed er mere forretningskritisk end nogensinde. Mangel på procedurer, rutiner og opdateringer er den største trussel for virksomheder. Vi leverer skalerbare løsninger og tænker sikkerhed ind i alt, hvad vi gør.

Support og drift

Lad Blueprint varetage den daglige drift og vedligeholdelse af servere, PC’er og netværk i jeres virksomhed. Vi varetager den komplette drift og vedligeholdelse af jeres IT og fungerer som jeres IT-afdeling. Vi tager et 360 graders overblik, så I undgår overraskelser og nedbrud.

Hardware

Computere, servere, storage, firewalls og switche er rygraden i virksomhedens IT-infrastruktur. Forkert dimensionerede løsninger er ofte en kortsigtet gevinst og vil være dyre og tidskrævende. Vi rådgiver og leverer skræddersyede løsninger, så I kan fokusere på det I er gode til.

Kommunikation

En moderne telefoniløsning rækker langt ud over virksomheden og sikrer, at kommunikationen forløber effektivt, uanset om medarbejderen sidder hjemme eller på kontoret. Vi hjælper jer til at vælge den rigtige telefoniløsning.

Webdesign

I en digital verden er websiden jeres ansigt udadtil. Udseende og funktionalitet definerer kunders og investorers syn på virksomheden. Derfor er udtryk og kompatibilitet afgørende faktorer. Vi leverer web-løsninger i alle størrelser og og sikrer et responsivt design, som supporterer alle platforme.

Kontakt

Telefon: 70 25 86 89
E-mail: support@blueprint.dk

blueprint_logo

Blueprint
Bernhard Bangs Allé 23
2000 Frederiksberg

 

CVR: 18 82 14 43
Telefon: 70 25 86 89
E-mail: support@blueprint.dk